onsdag 18 februari 2015

Kontor och fifty shadeseriet

Åkte in med min granne från landet och sitter nu ensam på kontoret och tuggar långsamt på mackorna pappa gjorde åt mig klockan kvart i sju imorse. Ganska mysigt ändå att äta mackor som pappa har gjort. Känns nästan som när man var på utflykt som liten och fick de där inslagna stekta äggmackorna som var goda men som man i smyg tyckte var lite väl pepprade. Dricker chokladmjölk till för att göra nostalgin ännu värre. 

Tjererna gick på Fifty shades of Grey igår och jag följde inte med (hoppas dom går på något bättre snart, bio är myz). Har i alla fall bestämt mig för att jag redan har lagt tillräckligt med pengar på FSG och tänker därför inte sponsra världens mest överskattade och förmodligen sämsta bok som skrivits mer. Läste den här recensionen och blev ännu säkrare på min sak.

"Jag råder alla som har planer på ett Alla hjärtans dags-mys i biosalongen att bränna biljetterna, bädda i soffan och ladda ner lite hederlig pornografi. Ni kan tacka mig på söndag."
 Kontoreriet
Förresten, besök gärna min kompis Karro och hennes pojkvän Fiddes blogg som handlar om hur de sålde allt och flyttade till Tanzania för att jobba på det barnhem som Karro tidigare volonterat för. Nu har dom byggt ett eget hus i tegel och kämpar på med livet. Jätteintressant att hänga med på deras resa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar